sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

HOMOEROTIIKAN SUURKULUTTAJA ALEKSANDER STUBB

Aleksander Stubb tulee RKP:läisestä taustasta ja omaa sen laatuiset arvot. Miltei joka käänteessä hän viljelee homoerotiikkaa. Sauli Niinistöä hän markkinoi aikoinaan hyvin trimmatuilla pakaroilla. Oli kuulemma rullaluistellut itselleen sopivan muotoiset pakarat. Juha Sipilän poliittisiin puheisiin ei tartuta, mutta säärikarvoja Stubb kehottaa ajelemaan pois.
Pitäisikö Stubbin homoeroottisen kiihottuneisuuden kohteen olla imarreltu ahdistelevista puheenvuoroista? Miten pitäisi säärikarvojen kasvua luonnollisena asiana pitävän miehen suhtautua työtä vieroksuvasta ruotsalaisesta yläluokasta tulevan Stubbin pyrkimykseen painaa suomalaista perusjunttia alas. Homous on kuulemma jotain hienostunutta. Entäpä pitääkö jokaisen suomalaisen vastedes pitää huoli, että kropasta jätetään homoeroottisessa jännityksen tilassa olevalle Stubbille silmänruokaa. Jos Stubb olisi diktaattori niin kenties jokaisen miehen pitäisi pitää persvako näkösällä.
Tulee mieleen sellainenkin mahdollisuus, että Stubbia alkaa panettaa jonkin Vladimir Putinin tapaamisen yhteydessä. Onhan Putinistakin julkaistu kuvia yläosattomissa. Kenties Stubb on ahminnut sellaisia vaikutelmia.Taitaa tosin käydä, että Stubb itse joutuisi persraiskauksen kohteeksi. Putinilla lienee vahvemmat turvamiehet ja itsepuolustustaidot.
Niinistö sai tukea, koska monikaan ei halunnut homoparia presidentiksi. Nyt kaappinsa ovet selkeästi raottanut mies noussut pääministeriksi. Siinä on sulateltavaa seuraavaksi vuodeksi. Toivottavasti vaalit tulee aikaisemmin, että päästään äänestämään homoseksuaali pois vallankahvasta mahdollisimma pian!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti