sunnuntai 23. helmikuuta 2014

SAMMUNUT MINISTERI, SATEENKAARILIPPU...NEITSYYDEN MENETYS.

Ministeri Arhinmäen kännisekoilujen sarja näyttää jatkuvan. Pienessä maistissa oli varmaan tullut mieleen heilutella sateenkaarilippua Moskovan mm-kisareissulla. Nyt juominen meni pitkäksi. Jääkiekkoilijoiden piirissä ei ilmeisesti esiintynyt kiusausta harjoittaa seksiä sammuneen kanssa. Hänet kannettiin siististi nukkumaan kolmen miehen voimin. Toisessa seurassa kolme ministeriä kantavaa miestä olisi kenties luikauttanut siemennesteensä ministeriin. Seuraavan kerran kun ministeri Arhinmäki sammuu ja joku miespuolinen sateenkaaren aatteen kannattaja herää Arhinmäen vierestä, niin ei kannata nostaa haloota. 
On tullut heiluteltua sateenkaarilippua, tervetuloa rakastaja-Alexanderit kylään vaan. Sammuneiltahan tunnetusti viedään usein lompakot (ei nukkuva mies rahaa tarvitse- periaatteen perusteella) ja usein lähtee neitsyyskin. En osaa sanoa mitä iloa on harrastaa seksiä känniin juotetun nuoren tytön kanssa. Sellaista vaan tapahtuu todella paljon. Sammumispisteeseen itsensä saattaneita miehiäkin käytetään hyväksi tämän tästä. Eräs suomalainen nuori mies oli Tukholmassa eksynyt hotellistaan ja pääti nukkua humalatilansa pois puiston penkillä. Seurauksena joku miesjoukko raiskasi tuon sammuneen nuoren miehen. 
Nyt Arhinmäen touhuista on välittynyt tietoa laajalle yleisölle. Ensin  hän heilutteli sateenkaarilippua Moskovan maailmanmestaruuskisoissa ja nyt sitten sammui viinan yliannostuksen seurauksena. Loogisesti seuraava kohu on sammuminen väärään paikkaan ja sitten ryöstetyksi tai raiskatuksi joutuminen. 
Urheiluministerimme siis humalaisuudellaan osoittaa esimerkkiä nuorille. Aikamoinen urheilulaji on kyseessä, jos pitää puolustaa itseään 4 promillen kumarassa jotain atleettia raiskaajaa vastaan. 
Mikäli ministeri sammuu väärässä seurassa ja herää miespuolisen rakastajan vierestä, niin on se ainakin lieventävä asianhaara sammunutta hyväkseen käyttävälle. Homosympatiat on julkisuudessa ilmaistu sateenkaarilipulla. 
Moni itsensä sammumispisteeseen juova nainen tai homo alitajuisesti hakee seksiseuraa. Kun Arhinmäki siis luovuttaa velttoon känniin ajautuneena oman kehonsa kontrollin, hän leikkii aikamoisella tulella. Sateenkaarilipun heiluttamista voi pitää ainakin jonkin asteisena flirttina gay-yhteisön suuntaan. Draaman ainekset on kasassa. Odotellaan suuren tarinan loppuhuipennuksen ilmestymistä tiedostusvälineiden palstoille.

1 kommentti: