lauantai 15. maaliskuuta 2014

HOMOT JA HUUMEET KULKEE KÄSIKKÄIN

Demokratiassa ei ole mitään vikaan. Monet ihmiset pitävät sitä parhaana poliittisena järjestelmänä. Siinä on kuitenkin ongelma, jos sen puitteissa ihmisiä ei ohjaa moraaliset arvot.
USA:ssa ihmiset haluavat vapauttaa huumeita ja levittää homoelämäntyyliä. Ei tarvitse sen kummempaa tutkimusta, kun havaitsee, että nuoriso käyttää huumeita varsin yleisesti yliopistoissa USA:ssa. Kyse ei ole aina viihdekäytöstä. Ihmiset ottavat kokaiinia nokkaansa, koska haluavat näyttää laihoilta tai itsevarmoilta.Työelämän paineiden vuoksi tarvii olla suorituskykyinen. Siihenkin tarvii huumeita. Pilven polttokin saattaa auttaa rentoutumaan.
Samalla perhe-elämä on käynyt vanhanaikaiseksi. Jos seksistä tulee itsetarkoitus, huumehöyryinen ihminen ei varmaankaan näe eroa, jos sitä harrastaa miehet tai naiset keskenään. Näin USA:ssa mustan miehen pukeutuneen kuntosalilla paitaan, jolla hän julisti ylpeästi rakastavansa miehen "pussya".
Siis demokratian puitteissa huumeilla aivonsa tuhonneet huippuyliopstojen hörhöt ajavat huumeita vapaiksi - alkaen marijuanasta. Samaan aikaan seksuaalinen vapautuminen on tehnyt homoudesta muotia. USA:ssa voi katsoa, kuinka huippuälyt tulevat Intiasta tai Kiinasta. Perusamerikkalainen omaa ison kokaiinilla paisutetun egon, mutta mitättömän kapasiteetin toteuttaa mitään. Taitaa Nokian seuraava johtaja Suomessakin olla intialainen.
Siis demokratian puitteissa on mahdollista ajaa mitä tahansa. Hukkaan heitetyn nuoruuden jälkeen halutaan itsekkäästi ajaa huumeita ja homoutta vapaaksi. Tavallaan on parempi, ettei sellaisen nuoruuden viettäneet hanki perhettä. Mitä tapahtuu yhteiskunnalle pitkässä juoksussa?
Suomalainen kuoli Syyriassa uskoen uuteen uskontoonsa - Islamiin. Kuka on valmis kuolemaan vapaan homoilun tai seksin puolesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti