lauantai 22. maaliskuuta 2014

HOMOTEEMALLA ON KUSETETTU TYÖLÄISTÄ

Pidän blogin otsikosta. Tarvitaan todellista kansanrintamaa, joka edustaa kansaa ja työläisiä. Suvi-Anne Siimes on käytännössä jo myöntänyt, että hän porvarillisesta opettajataustasta tulleena oli vain soluttautunut vasemmistoliiton sisään. Tavoitteena hänellä oli tuhota taistolaisänkyröiden asema siellä. Suvi-Anne Siimeksen isot tissit varmaan laimensivat työväen asiasta huolissaan olevien harkintakykyä. Sateenkaarilippuun sammunut Arhinmäki sammuilee herrojen seurassa. Paavo Arhinmäki tunnetaan lyhenteestä PA. Peppu auki- saa sammumaan itsensä juoneen ministerin tapauksessa uuden sivuvivahteen. Kai tuollaiset työväen edustajat haluavat heti alkuun hienot kellot ranteeseensa ja ihailevat rusettihomojen elämäntapaa.
Sosiaalidemokratian puolella tuhoamistyössä käytettiin samaa linjaa: isot tissit eturintamaan- vaikka rypistyneinäkin. Tehtävä annettiin Tarja Haloselle. Demarien tuhoamisessa liian kaunis nainen - tyyliin Siimes - olisi varmaan saanut kovaa arkea maistaneet työläisnaiset takajaloille. Puhevikaisuus sopi noille molemmille rujoja työläiskaadereita höynäyttämään pyrkineille.
On tunnettua, että kysyntä luo tarjontaa. Samoin on niin, että kun tarjontaa on, niin myös kysyntää syntyy. Tarja Halonen ilmaantui yhtäkkiä keskelle työväen linnaketta ja lupasi yksinkertaisille jurrikoille oikeutta olla homoja. Sellaista tarvetta ei niissä piireissä juurikaan esiintynyt. Ihan kuin joku paskaisissa töissä oleva työmies himoitsisi edessä ahertavan putkimiehen peräsuolta. Työpaikoilla käydään usein paskalla, eikä siinä persettä pahemmin pestä. Siinä hikisessä ja paskanhajuisessa ilmapiirissä kaipaa mielumminkin puhtoiselta tuoksuvia naisia. Joku Alexander Stubb pitää itsensä hoikkana, parfyymin hajuisena ja peräsuolensa puhtaana. Eihän sitä tiedä milloin ja mistä sopiva kumppani tulee eteen.
Aatos Erkko ja Georg C. Ehnrooth ja kumppanit tunsivat jo muinoin New Yorkin homokulttuurin tarjonnan. Taisi suojelupoliisiakin johtaa samoja ruskeita värejä tunnustaneita johtajia, jotka vallanhimossaan listasivat ihmisiä DDR:n agenteiksi. Tarja Halonen kuului Erkon piiriin. Niissä piireissä pelättiin työväen joukkovoimaa. Jos työväestöön saataisiin istutettua peppujorin oikeistolaisista aatteita vain seksuaalisten himojen saralta...työväestö riisuttaisiin aseista ilman laukaustakaan. Suomen työväenliikkeen verenpunaiset liput saivat ruskean vivahteen tuon solutustyön seurauksena.
Nyt ihmetellään miksi ay-liikkeen miehet ovat siirtyneet kannattamaan persuja. Veikko Vennamo sanoi aikoinaan, että kyllä kansa tietää. Demarit ja vasurit pettivät työväen aatteen. Tai sanotaan, että näiden liikkeiden keskuuteen istutettiin homoviirus, joka karkoitti työläiset kuin RAID hyttyset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti