torstai 12. syyskuuta 2013

HOMODEMOKRATIAN ARVO ILMAN ASEITA?



Maailmanpolitiikassa vallitsee käsite vahvemman oikeus. Useinmiten kaikkien imperiumien keskustassa asuvilla ihmisillä olot ovat olleet hyvät tai siedettävät. Moskovassa eliitti eli kommunismin aikoihin melko hyvin – ei tarvinnut vaihtaa demokraattiseen järjestelmään. Kuvaavaa onkin, että pahinta tuhoa Neuvostoliitolle teki KGB:ssa töissä ollut alkoholisti, joka ei edes ottanut rahaa lähettämistään dokumenteista. Sota Afghanistanissa vei mehut ja samaan aikaan reuna-alueet itäisessä Euroopassa alkoivat liikehtiä. Imperiumien mureneminen alkaa useinmiten siitä kun reuna-alueilla alkaa käydä olot levottomiksi. Juuri reuna-alueet ovat niitä, joista imetään mehut, jotta voidaan tarjota imperiumin ydinporukalle parempi elintaso - nyt homoilu ja kerskakulutus länsimaissa. Islamilainen maailma alistetaan homopapiston alttarille, mutta kuinka kauan? Onko homodemokratia-imperiumin mureneminen jo alkanut? Näyttäisi olevan, mutta luhistuuko se kuin kommunismi aikoinaan. On oireellista, että Neuvostoliittoa edustaneiden apparatshiniikkien tavoin Yhdysvalloissa keskeiset toimijat ovat alkaneet epäillä järjestelmää - vrt. Manning ja Snowden. Sisältä mätäneminen on siis käynnissä.

Vielä on varaa pohtia demokratiaa ja ihmisoikeuksia ja samaan aikaan koko maapallo halutaan täydellisen kontrollin piiriin. Alhaisemmalla aineellisella tasolla oleville kansoille toistensa takapuolia nuuhkivat miehet eivät edusta mitään korkeinta ihannetta. Länsimaissa vallitsee mielisairauden tila, joka ei ole mitenkään tavoiteltava. Jonkun täytyy tehdä oikeata työtä. Rikkaissa maissa saatetaan antaa rahaa ihmisille siitä, että nämä voivat pohtia kikkelinsä hetkittäisiä suuntauksia – ylös – alas – peräreikä – pumpattava Obama kahdellä reiällä ja mitä vielä keksitäänkin.

Voidaan maksaa ihmisille siitä, että nämä saavat koulutetuilta ihmisiltä terapiaa sukupuolenvaihdosleikkaukseen. Kirurgille luonnollisesti maksetaan korjaavista leikkauksista. Nykykäsityksen mukaan mukaan kirurgeja voidaan lähettää kriisialueille vain jos niissä on sitouduttu jatkossa keskittämään elämä sukupuolielimen ympärille.

Näin on myös demokratian nimissä ristiretkeä käyvän USA:n tapauksessa. Mitä jäisi jäljelle ilman massiivista armeijaa? Koko amerikkalainen järjestelmä olisi yksi vitsi. Maa saisi sopeutua elämään huomattavasti alemmalla taloudellisella tasolla. Sitten alkaisi itku ja hammasten kiristys. Kansa kääntyisi islamiin ja muihin vaihtoehtoisiin elämänmuotoihin massoittain. Niissä väestö on nuorempaa ja viriilimpää. Jopa Madonna tanssii jonkin korealaisen tahdeissä nykyisin.

Korea, Kiina ja Japani jaa muut uudet mahdit kykenevät tuottamaan suurimman osan maailman tarvitsemista tarvikkeista. Olisi turha tuputtaa jotain elämäntapaa, joka on syntynyt hyvinvointisairauden tuloksena.

Omaa havainnointikykyämme hämää se, että kokonainen länsimainen kulttuuripiiri on noussut perinteisen aristokratian tasoon. Suomalainen työtön on hyväosainen, vaikka haluaisikin olla suomalaisen keskiluokan tasoa ja siksi pitää itseään köyhänä. Englannissa 1800-luvulla keskiluokkainen kansa nousi yläluokan rappiota vastaan. Aikakausi tunnetaan viktoriaanisena – kuningatar Victorian mukaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti