keskiviikko 18. syyskuuta 2013

"PAPIT PURISTELLEET MONEN POJAN MUNAT"

Täällä joku kirjoittikin jo siitä herättäjä/kaataja-pappi Koivistosta, joka "petti vaimoaan miehen kanssa". Tiedotusvälineille kyseinen tempaus oli lieventävä asianhaara. Jos arvovaltaiseen luterilaisen kirkon kaapuun pukeutunut pappi tai kirkkoherra puhuu imeliä ja sen päätteeksi sujauttaa vikkelän kikkelinsä nuoren naispuolisen impyen immenkalvon läpi, teko luokitellaan törkeäksi.

Nokia -yhtymän maailmanvaltaus meni kuvainnollisesti ns. reisille ja Nokian luterilainen herätysaalto laukesi nuoren pojan perskannikoille.

Vammalan alueella paloi vanha kirkko. Kuuleman mukaan sielläkin on huhuiltu pappien puristelleen monen nuoren pojan munat. Papeilla on SETA-paskanjauhannan jälkeen vain biologinen tarve. Sen sijaan jos nuori poika joutuu papin ahdistelemaksi tai jopa raiskaamaksi ja menee polttamaan kirkon, niin siinä on sorruttu pahaan virheeseen. On nimittäin mahdollista, ettei nuori poika kehtaa kertoa joutuneensa papin irstailun maalitauluksi. Kaikki eivät sitä paitsi uskoisi tai haluaisi uskoa moista juttua hurskaasta irstailusta. Jos asia jää käsittelemättä ja sen seurauksena nuoreen herää halu hävittää ikävä muisto polttamalla pahan symboliksi muodostunut kirkko, niin voiko häntä syyttää pyrkimyksestään yrittää päästä tasoihin vääryyden tehneen instituution kanssa?

Toinen vaihtoehto olisi ollut mennä jonkun SETA-henkisen psykologin juttusille. Joku psykologi neito olisi SETA:lta itsemurhien vähentämiseksi saadun ohjeistuksen mukaisesti uskotellut pojalle, että tämä oli syntynyt väärään kehoon ja henkimaailmaa hallitseva pappi oli vain avannut nuorelle pojalle hänen suuntauksensa. Muutaman kuukauden kestoisen psykologisoinnin tuloksena pojalle olisi uskoteltu, että tämän jalkojen välissä roikkuva vekotin oli vain epämuodostuma ja sen poistamiseksi tarvittaisiin vain korjaava leikkaus ja asia olisi sillä kunnossa.

Turussa on naimattomia kirkkoherran tasoisia vaikuttajia esiintynyt nuoria poikia tukevina isähahmoina. He ovat korkeasti opiskelleet kristinuskon saloja. Kreikkalainen rakkaus- ilmiö, jossa nuoret pojat istuivat puutapit peräsuolissa odottamassa filosoivia isähahmoja ja Jeesuksen käsite rakkaudesta ovat menneet aika pahasti sekaisin. Pahinta on, että nämä saatanan opastamalle polulle lähteneet kirkon vaikuttajat ovat viime aikaisen kehityksen valossa aivan vallan ytimessä kirkon sisällä. Heidänlaisensa valitsivat jopa nykyisen Suomen arkkipiispan. Ei voi sanoa, kuin voihan "paavin pallit ja nunnan nännit"- sentään.


1 kommentti:

  1. Putin sanoi saman asian...jos Berlusconi olisi ollut homo mitään ajojahtia ei olisi voitu käynnistää. Tiedotusvälineiden naiset oikein sääli kun pappi oli joutunut olemaan naimisissa naisen kanssa ja sitten kiksautti luottamuksellisen isäsuhteen siivittämänä nuorta poikaressukkaa. Jos kyse olisi yhteisymmärryksessä ja tietoisena teon vaikutuksista tehdystä teosta, niinkuin homot väittää, niin tuskin poika olisi tullut katumapäälle ja kertonut aiheesta. Homot varmaan elää jossain kuvitelmissa, että kyse oli vain ns. homon julmasta kostosta.

    Pappi on auktoriteetti, joka vietteli pojan. Poika nukkui yön ja tuli synnintuntoon ja kenties jopa syytti itseään alkuun. Saatanan asialla moinen pappi. Räsäsen puheiden perusteella ihmisten on muka syytäkin erota kirkosta. Miksei kissaa nosteta pöydälle. Homo ei sovi papin virkaan ellei kykene olemaan kaapissa ja hallitse itseään. Katolisessa kirkossa pitäisi papin pidättyä seksistä kokonaan.

    VastaaPoista