sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

HOMOILUN HINTA SUOMESSA


Suomessa maksellaan suuria summia pakolaisten kotouttamiseen. Niistä kuluista huudellaan tarkkaa hintalappua. On vaikea sanoa tuleeko niihin uhratut rahat takaisin. Ainakin maahanmuuttajien työpanos maassamme on kasvamaan päin. On bussikuskia ja siivoojaa. Sen sijaan homouden aiheuttamia kuluja yhteiskunnassa ei kaiveta esiin.

Homouden kustannus yhteiskunnalle ei varmasti ole täsmällisesti mitattavissa. Kaikenlaiset nuoria poikia viettelevät ja raiskaavat homot aiheuttavat suuria tuhoja uhreilleen. Moraalista hintalappua ei voi laittaa.

Lääketieteellistäkin laskua on vaikea arvioida. Toki tiedetään, että homouden seurauksena esim. peräaukon sulkijalihakset muuttuvat väljiksi ja niitä täytyy sitten korjailla leikkauksilla – ettei kakka valu pöksyyn itsestään. Moinen perseeseen hässiminen pitäisi kieltää myös, vaikka kohteena olisi naiset.

Itseäni on kuitenkin jäänyt askarruttamaan se, että lehdissä voi olla juttuja siitä kuinka esimerkiksi SETA:n toimistoon Jyväskylässä iskettiin. Siis onko jumalauta SETA:lla toimisto Jyväskylässä? Varmaan myös muissa pienissä ja suurissa kaupungeissa löytyy toimistot – ja kuka maksaa? Valtio. Työvoimatoimistossa näkyy työpaikkailmoituksia: Transsukupuolisten tukihenkilö palkataan - SETA ry. Tällainen virka siis homojen, lesbojen ja prostitutoitujen tukihenkilöiden oheen. Ilmoituksen mukaan valittavalla pitää olla korkeakoulututkinto ja laaja ymmärrys erilaisista seksuaalisuuden muodoista. Kuka perkele on päättänyt, että tuollaiselle viralle on tarvetta?

Varovasti yhteenlaskettuna Suomessa on kymmeniä ellei satoja ihmisiä palkattu homoilun edistämistä ja tukemista varten. Tuollaisilla on virallisen päivätyön ohessa aikaa siis kamppanjoida tiedotusvälineissä esimerkiksi homoavioliittojen puolesta. On muistettava, että moni ihminen on SETA:n virassa muutaman vuoden ja on sitten siirtynyt esimerkiksi tiedotusvälineiden palvelukseen tai valtion virkoihin – joihin yhdistyksissä seksuaalisuuden pohtiminen pätevöittää. Siis SETA on myrkyttänyt yhteiskuntaa aivopesemällä yhdistyksessään töissä olleita kymmenien vuosien ajan. Näyttäisi siltä, että ko lafkan rahoitus on paisunut järjettömiin mittasuhteisiin viimeisten 20 vuoden aikana.

Onko nyt sitten jonkinlainen kansanäänestyksen aika homojen avioliitosta? Pitäisikö sitten homoutta vastustaville järjestöille jakaa vastaava määrä rahaa – EU kansanäänestyksen tapaan. Näin varmistettaisiin tasapuolinen kohtelu. Rohkaisevaa on kuitenkin se, ettei homoavioliittojen kannatus ole tämän suurempaa, vaikka valtio käyttää täysin yksipuolisesti rahaa tuon asian läpiviemiseen. Homoagendan hintalappu on varovaisesti laskettuna kymmenissä miljoonissa vuositasolla. Eikö siitä voisi edes hieman leikata?

1 kommentti:

  1. Eikös siellä SETA:ssa joku kavaltanut 100 000. Joo, ihan rahastukselta haiskahtaa ja henkilökunta kähmii omiin homoiluihinsa minkä ehtii. Valtion rahat valuu miesstrippareiden pöksyihin. Varmaan SETA:n irstaat ukot nussii kokeeksi nuoret pojat töihinmeno haastattelussa: ihan vain varmistaakseen seksuaalisen suuntauksen. Eikös tollaiselle akateemiselle makseta 2000-3000 per kk. Varmaan moni huonosti työllistyvä laskee, että pieni pyllistys kannattaa....

    VastaaPoista