sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

KAKSI VANHAA HINTTARIA TUMMETESSA ILLAN...



Meillä kirjoittajilla on kaikilla omat näkökulmamme tähän kuumaan perunaan, käyttääkseni Jussi Halla-ahon termiä. Tietenkään en pidä itseäni Halla-ahon hengenheimolaisena siinä mielessä, että hänelle suomalainen homo lienee toivottavampi, kuin afrikkalainen katolilainen, joka torjuu homouden. Halla-aho ei myöskään toivota islamilaista maahanmuuttoa tervetulleeksi, vaikka heissä on tulevaisuudessa potentiaalia torjua maamme sisältäpäin tapahtuvaa mädätystä. Tiedän, ettei kaikki tätä sivua seuraavat selkärankaisesti homouden torjuvat rehdit suomalaiset hyväksy ajatuksenjuoksuani. Minä näen tämän monen uhkakuvan toisin; uskon katolisen ja islamilaisen väestön patoavana homoutta tulevaisuuden Suomessa. Suvaitsen mielummin moraalia rakentavaa väestöä kuin sitä turmelevaa.

Joka tapauksessa oma näkökulmani aiheeseen on seuraavanlaatuinen. Suomessa tiedostetaan, että ihmisen liukuminen päihteiden tielle ei ole hyväksi kyseiselle henkilölle pitkässä juoksussa. Kuka sanoisi, että alkoholisti olisi löytänyt aviopuolisoa muistuttavan kumppanin rinnalleen, kun voi ottaa pullosta hyssytystä elämän illassa? Tällainen ihminen nähdään syyllisyyksiensä kanssa kamppailevana riekaleena. Silti hänessäkin on voinut virrata kerran nuoruuden tarmoa ja häntä on saatettu pitää miellyttävänä seuramiehenä pienessä maistissa.

Eiköhän rekisteröityjen parisuhteiden tilastojenkin perusteella ole jo nähtävissä, ettei perverssit liitot kestä. Mitä jää jäljelle kun nuoruuden hekuma sammuu? Vanha irstas ukko, joka on aikapommi suomalaisessa yhteiskunnassa. On kuitenkin muistettava, että vain motivoituneimmat noista homoista menee naimisiin, eikä ne kestä siltikään. En halua värittynyttä käsitettä, että kyse on ”luonnottomasta rakkaudesta”, mutta jostain sellaisesta nuokin tilastot kertoo. Homojen liitoista ei siis kaikista kauniista puheista huolimatta tule ”lasta, eikä paskaa”.

Jos kaksi toisiinsa jollain tasolla kiintynyttä samaa sukupuolta olevaa viihtyy yhdessä vanhuuden päivinään, niin hyvä on. Mutta näyttää siltä, että elämän illassa ainakin miespuolisten homojen kiinnostuksen kohteet ovat nuorissa pojissa. Taaskin oli lehdissä, kun 40-vuotias vangittiin. Oli ollut pedofiliasta linnassa ja vapauduttuaan oli nuorison nettipalstoilta bongaillut nuoria poikia (13-15v) ja vietellyt näitä kymmeniä kappaleita. Osa oli vanhempaa isähamoa kaivanneena joutunut palaamaan turvalliseksi isähahmoksi kuvittelemansa miehen luota yksinhuoltajaäitinsä luokse sodomian uhreina. Tällainen vankilaan tuomittu hinttari siis ehti tuhota kymmenien nuorten poikien elämän ja vain muutamissa kuukausissa!! On aika nostaa kissa pöydälle.

Nyt kun siis lehdissä puhutaan homoudesta sallivaan sävyyn ja jopa verrataan tuota rietastelua normaaliin seksiin, niin vankilaan tuomituille pervoille juotetaan bensaa liekkeihin. He eivät hyväksy lakia vaan rikkovat sitä lakkaamatta - heille 13-vuotiaan pojan vietteleminen onkin vain seksuaalisen suuntautumisen toteuttamista. Alkoholisti on mestari keksimään selityksiä ja jotain samaa on saastaiseen himoon vajoneessa hinttarissa. He luulevat, että heille rajojen pistäjät ovat väärässä. 

Samaan aikaan jos politiikko tai jokin ryhmittymä levittää isänmaallista sanomaa tai vaikka kirjoittelee ”tosiasioita” maahanmuuttajien tekemistä rikoksista, tällaisia pidetään syyllisinä rasistisiin hyökkäyksiin, joihin epätasapainoiset nuorukaiset syyllistyy. Maahanmuuttajan hengiltä hakkaaman nuoren tietokoneelta saatetaan löytää Halla-ahon kirjoituksia ja tätä käytetään todisteena siitä, että Halla-ahon kirjoitukset johtavat rasismiin ja muukalaisvihaan.

Samaan aikaan kukaan ei tutki homoraiskaajan tietokoneelta onko hän esimerkiksi SETA:n tai Ranneliike- sivustojen aktiivinen seuraaja. Näiden järjestöjen tiedotus on omiaan johtamaan mieleltään järkkyneitä ihmisiä vakaviin rikoksiin. Jos seksuaalisivähemmistöistä kirjoittaa jotakin, niin sellainen yritetään leimata vihapuheeksi tai vastaavaa.

Tämän päivän Suomessa homot ovat todellakin tulleet kaapista ulos. Tunnen monia, jotka ovat joutuneet homojen ahdistelemiksi – jopa Halla-aho, jonka kivet eivät kestäneet pitää tuosta homon kanssa kokemastaan episodista kertovaa blogi-kirjoitusta sivuillaan. Kuinka monta homoa on sellaisissa oloissa saatettu äkkipikaistuksissaan hengiltä? Tuskin ainuttakaan. Ihmiset on propagandalla saatettu sellaiseen syyllisyyden tilaan. Homoja on ymmärrettävä, heilläkin on oikeus parinhankinta-yrityksiin. Ehkä hän haaveili minusta aviopuolisona tarratessaan sukuelimiini kiinni tai siveltyään pyllyäni. Olisiko vanha keino kumauttaa nyrkillä reviiri-rajoista piittaamattomat homot kanveesiin, niin ei jää asiat kaivelemaan. Voi olla hyvinkin mahdollista, että juuri homojen ahdistelun kohteeksi joutuneista tulee traumojensa kanssa myöhemmin elämässään jotain homovihaajia, jotka kostavat täysin väärille ihmisille. Jollekin julkilesbo Johanna Korhoselle lähetetään spermanäytteitä siinä toivossa, että parisuhde-ongelmista kärsivän suku voisi kenties jatkua jonkun epätoivoisen lesbon kohdun kautta.

Tässä nyt tällä kertaa aiheeseen jutun juurta.

Tsekatkaa linkki: http://www.youtube.com/watch?v=Xj2UjEByR0o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti