maanantai 18. maaliskuuta 2013

HOMOLIITOT SAATANASTA, PAAVILLISTA VIISAUTTA TARVITAAN


Suomalaiset kuuluvat Euroopan Unioniin, jossa on suuri määrä katolilaisia. Luulisi, että voisimme myöskin kristillisen perinteemme pohjalta helposti mukautua paavin näkemyksiin ja ohjeisiin kuinka elää hyvä elämä.

Samaan aikaan kun Suomessa usko avioliittoon on rapautumassa, niin täällä ajetaan homoille oikeutta avioliittoon. Miten tällainen järjenvastainen teema on tänne rantautunut? Hillary Clinton otti kantaa homoliittoihin ilmeisen epätoivoisessa viestissä. Varmasti kurttuinen mummo tiedostaa, ettei hänen mielipiteensä ole painoarvoltaan paavin tasolla. Ei lähelläkään. Uusimmankin paavin mukaan homoliitot ovat saatanasta.

Valtansa huipulla jopa Stalin aikoinaan meni vähättelemään katolista kirkkoa kysymällä ilkeästi: montako divisioonaa paavilla on? Koko kommunistista valtiota ei enää ole, katolinen kirkko pysyy. Yhdysvalloilla on divisioonia atomiasein tuettuna ja silloin tällöin niiden käytöstä pääsee päättämään kaikenmaailman Clintoneita. Bill Clinton ohjaili pommeja Kosovoon, itse hän purki paineitaan sikarileikeillä Monica Lewinskyn kanssa, vaarantaessaan sotilaiden henkiä ja tapattaen ihmisiä.

Seksin alaan liittyviä pohdintoja on kytenyt myös vaimo Hillaryn päässä hänen toimiessaan ulkoministerinä. On mahdollista, että hän on tosissaan ajanut jotain lesbojen asiaa Afghanistanissa ja pitää ihmeellisenä, miksi Amerikkaa vihataan alueella niin paljon. Nyt tuo Clintonin narttu tuli kuorestaan ja alkoi tukea homojen avioliittoa. Hänen mukaansa homojen vanhemmilla tulisi olla oikeus juhlia lastensa häitä.

Yhdysvalloissa häät lienevät hieman koulusta valmistumista muistuttava rituaali. Jokaisen tulisi kokea sellaiset vähintään kerran. Las Vegasin huvittelumatkoilla halutaan kokea häitä ja kaikenlaisia kännissä tutustuneita pariskuntia vihitään kuin esileikiksi yön sekstailuja varten.

Suomessa ei vastaavalle palvelulle ole kysyntää esimerkiksi risteilylaivoilla tai vaikka Levin hiihtokeskuksessa, jonne naiset lähtee levittelemään. Silti täällä homot ovat ottaneet tuon täysin vieraan avioliitto-teeman ohjelmistoonsa. Ihme, ettei homometeorologit aja Suomeen hurrikaani-keskuksia – ihan vain varmuuden vuoksi.

1 kommentti:

  1. James Hirvisaarella on mielenkiintoisia näkemyksiä homoudesta. En näkisi hänen eduskunnana kakkaheitoillaan se suurempia yhteyksiä persoonaan. Hänen ajatuksistaan saa kuvaa seuraavasta blogista.

    http://jameshirvisaari.com/

    Siinä on ihan mielenkiintoisia artikkeleita luettavaksi. Lahtelaisena annoin ääneni hänelle.

    VastaaPoista