lauantai 16. maaliskuuta 2013

HOMOKRIITTISTEN ÄÄNITORVI AUKAISTU!


Ystäväpiirissä virinneen keskustelun innoittamina olemme päättäneet alkaa kirjoittamaan kriittisiä näkemyksiä homoseksuaalisuuden liiallista ja hallitsematonta maahantunkeutumista vastaan. Näkemyksemme mukaan homoseksuaalisuutta korostetaan ja jopa ihannoidaan vaarallisella tavalla.

Ennen homous luokiteltiin sairaudeksi ja katsottiin, että homous oli vaarallinen asia yhteiskunnassa. Toki mukana oli kristinuskosta tulevaa arvomaailmaa, jonka mukaan Jumala oli säätänyt ihmiselle tavoiteltavaksi asiaksi avioliiton miehen ja naisen välillä. Homo oli tuossa ajassa sellainen ihminen, joka lähti Jumalan antamien rajojen ulkopuolelle. Tällainen iljettävänä pidetty olento nähtiin alati vessojen nurkilla tai vastaavissa paikoissa viettelemässä turmeltumattomia ihmisiä haureuden tielle.

Historian heiluri on liikahtanut nyt toiseen ääripäähän. Kun seuraa julkisuutta, niin alati pidetään tapetilla ns seksuaalivähemmistöjä, joiden oikeuksissa olisi jotain saavuttamatta. Heille olisi suotava avioliitto yms. Tässä agendassa on totalitäärisiä piirteitä. Ei riitä, että tavallisen perinteistä ajattelua kannattavan väestön oletetaan sietävän homoutta ympärillään. Meitä painostetaan sisäistämään näiden meidän näkökulmastamme niksahtaneiden ja harhaanjohdettujen näkökannat. Jos tänä päivänä ”tuputtaa” uskontoaan tai omaa versiota uskonnostaan, niin sitä pidetään mauttomana tai ahdasmielisenä.

Nyt kuitenkin SETA ja Ranneliike yms. lobbarijärjestöt ovat lähteneet pakottamaan koko yhteiskuntaa omaksumaan omat käsityksensä jonkinlaisina uskontotuuksina. He ovat aloittaneet hyökkäyksen kaikilla rintamilla. On tullut aika puolustaa vastakkaista näkemystä.

Me lähdemme ihmisoikeuksien näkökulmasta. Meilläkin on oikeus ihmisyytemme puitteissa tehdä tulkintoja ja pitää arvomaailmastamme kiinni. Jos me sydämessämme koemme kahden samaa sukupuolta olevan ihmisen seksuaalisten halujen ilmaisemisen ja tuollaisten suhteiden suoranaisen romantisoinnin vastenmielisenä, niin meillä on myöskin oikeus julistaa omaa maailmankatsomustamme. Se on muiden ihmisten asia kumpaa näkökulmaa he haluavat seurata elämässään.

Tarkoituksena ei ole perustaa homovihalle rakentuvaa blogia. Sellainen olisi merkki siitä, että oma asiamme olisi heikoilla kantimilla. Me voimme esittää oman hyvää tarkoittavan varoittavan puheenvuoromme, jonka sydämestämme koemme oikeaksi ja jota toivomme nuorison vakavissaan pohtivan. Asioilla on aina kääntöpuolensa.

Me emme kannusta ketään hyökkäämään ilkeillä puheilla puhumattakaan fyysisesti tähän homouden syntiin vajonneita ihmisiä vastaan. Kommentit ovat tervetulleita! Antoisia lukuhetkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti