maanantai 18. maaliskuuta 2013

TERVEISIÄ PERS..EIKU TOTA RUOTSISTA..


Katselin muutaman kuukauden ruotsalaista meininkiä ja kiitin mielessäni, ettei meno ole vielä äitynyt samanmoiseksi täällä Suomessa. Seksuaalisuuden ilmaiseminen kaikissa muodoissaan on tuotu siellä julkisille paikoille. Nuoret tytöt suutelevat toisiaan kiihkeästi junissa ja metroissa. Myös tytöt ja pojat suutelevat pitkiä kielisuudelmiaan. Eikö mikään enää ole intiimiä?

Elämä on ihmisen parasta aikaa ja joillakin tuntuu olevan ajatus, että nuoruus on elämän parasta aikaa. Onko todella, että julkisilla paikoilla eroottisuuden osoittaminen kertoo onnellisuudesta? Ihmisillä on pitkiä koulupäiviä ja paineet töissä ovat kovia. Tunnin työ- tai koulumatkat käytetään suuteluun ja lääppimiseen. Usein kaikki tämä tapahtui vanhusten ja sairaiden silmien edessä kuin osoituksena viriiliydestä. Nuoret miehet heiluttelevat symbolisesti helikopteria hepillään ja iloitsevat avoimesti, että heillä on kikkeli tanassa valtoimenaan.

Itseäni shokkeerasi katsella, kuinka monia tyttöpareja lipsutteli toisiaan ilman häpeän häivää. Kenties juuri sivullisten osoittama paheksunta lisäsi noiden kapinoivien nuorten kiksejä. On kuin kyse olisi jonkinlaisesta egotripistä, jolla osoitetaan: minä omistan tämän hetken.

Ennen sivistys merkitsi, että huomioi muuta väestöä. Ihmisen odotettiin ajattelevan, että nuoruus on hyvä asia, mutta tulee vielä sekin aika jolloin vaihdat paikkaa vanhan mummun kanssa, joka voi kokea aikamoista ulkopuolisuutta katsellessaan typerien kakaroiden kiihottuneisuutta ja kiimaa.

Tulee mieleen, että ruotsalainen yhteiskunta, jota meillä seurataan hyvää vauhtia on tehnyt uudenlaista ihmistä sosialismin hengessä. Väkivaltaa on yritetty korvata jollain lihallisella ”rakkaudella”. Nuoret aivopestään lastentarhoista asti pohtimaan seksuaalista suuntautumista elämän suurimpana kysymyksenä. Lasten luontainen usko korkeimpaan murskataan ja elämä puristetaan johonkin siemennesteen ruiskuttelun pohtimiseen. Eikö mitään eettistä enää ole? Miksei nuoriso saa enää leikkiä kotia, jossa pojilla on miesten rooli ja tytöillä äidin rooli? Mies uhraa perheen eteen kodin ulkopuolella ja äiti puolestaan uhraa lasten kanssa.

On mielenkiintoista kuinka tietoisia tytöt ovat tätä nykyä kaikenlaisista seksijutuista Suomessa. Iltalehdessä oli juttu, kun 15-16-vuotias tyttö oli lähtenyt jonkun 30-vuotiaan maahanmuuttajan luokse ja kämpillä tuo mies ”pakotti” nuoren tytön ottamaan suihin. No, nuori tyttö otti suihin ja ”tuli raiskatuksi” päälle. Alkuun tyttö ei ollut moksiskaan. Piti omana syynä. Joku kaveri tajusi mitä oli käynyt ja ilmoitti asiasta eteenpäin ja mies tuomittiin. Tulee mieleen miten esimerkiksi 30-50 vuotta sitten olisi käynyt? Jos joku vanhempi mies olisi tarjonnut noin nuorelle tytölle kikkeliään imetettäväksi, niin tyttö olisi järkyttynyt varmasti, kenties purskahtanut itkuun. Tuskin ainakaan olisi ottanut irstaan ukkelin mahdollisesti pahalle haiskahtavaa moloa suuhunsa noin vain. Suunnilleen tossa iässä nuorille kai kerrotaan koulun ylä-asteella kaikenlaiset jutut sukupuoliyhdynnästä, eri asentoineen jne. Opit otettiin heti käyttöön.

Mielestäni James Hirviniemellä on muutamia hyviä artikkeleita homoista. Valitettavasti hänen juttunsa saivat ilkeän sivumausteen kun hän alkoi puhua eduskunnan vessojen jarrujäljistä. Tulee mieleen, että askarruttaako tuo kakka-alue noin muutenkin ko. herraa.

""Eduskunta säätää Suomen lait, mutta muuten talo on varsin tavallinen työyhteisö. Tästä kertoo myös kansanedustaja James Hirvisaaren (PS) keskiviikkoaamuna lähettämä sähköposti.
"WC-pytyn vieressä on WC-harja, jota olisi muuraustoimenpiteiden jälkeen välttämättä käytettävä, jotta seuraavien käyttäjien käymäläkokemus ei olisi aivan äärimmäisen epämiellyttävä", Hirvisaari kirjoittaa koko eduskunnan väelle osoitetussa viestissä, jonka otsikko on "Hotelli Helpotus".
Hirvisaaren mukaan harjan käytön pitäisi olla "itsestään selvää", mutta muistutus on tarpeen, koska "tilanne on toistuva". Hän uskoo myös, etteivät siivoojatkaan panisi harjan käyttöä pahakseen"".

Toivottavasti täällä ei liikaa ala kakan haju tuoksua. Silloin mennään mauttomuuksiin. On parempi kannustaa ihmisiä hyvään ja oikeaan, kuin liikaa piehtaroida homojen likaisissa touhuissa. Yhteiskunnassa homoja romantisoidaan aivan liiaksi ja siksi on aika aloittaa tällaista kriittistä keskustelua aiheesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti